Hornbækkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Margarinen røres hvidt med sukker, æggeblommerne tilsættes en ad gangen. Mel og bagepulver røres i.
Dejen fordeles i en smurt tærteform.
Æggehviderne piskes godt stive inden sukkeret piskes i. Tilsæt rasp og mandelessens og fordel massen over dejen. Kagen bages ca. 45 min. ved 190 grader. Bliver den for mørk kan der lægges lidt staniol over til sidst. |
|
Opskriften er vist 11409 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Flemming - 2021-10-20 14:47:03 Brug smør i stedet for margarine. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne