Fløde Basilikun Sovs
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : TM Indsendt : Red : |
|
|
Hak løget fint, sauter dette i smørret, hæld hvidvinen i, lad dette koge ind til en tyk grød, hæld fløden, og sukkert i. Dette koges tykt. Basilikumen hakkes fint, men kommes først i lige inden serveringen, da den ellers taber smagen.
Tips: Kan serveres til fisk, og lyst kød. Advarelse den er vanedannende |
|
Opskriften er vist 4288 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne