Kiklers leverpostej - mindre mængde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Fryseegnet : Ja Indsendt af : Kikler Indsendt : Red : |
|
|
Hak lever og spæk i kødhakker.
Opløs bouillonterningerne i vandet. Bland løg, hvidløg, ansjoser, krydderier, salt, mælk, æg, mel og bouillon og purér det med stavblender. Bland alle ingredienserne, inklusiv svinekød, i en stor skål, og blend grundigt med stavblender. Fyld massen i 3-4 aluforme á 4.5 dl. og bag i vandbad ved 175 grader (varmluft) i ca. 45 minutter (mål evt. med stegetermometer og følg "basic" vejl. for svinekød - den bliver nemlig kedelig, hvis den får for meget. Fingerspitzgefühl! |
|
Opskriften er vist 5713 gange,
og udskrevet 108 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne