Kiklers leverpostej - mindre mængde

Kiklers leverpostej - mindre mængde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Kikler

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Svinelever
250 g.Svinespæk
125 g.Hakket svinekød
1 Løg
0.5 Fedhvidløg
1 Æg
2.5 dl.Sødmælk
0.5 dl.Vand
3 spsk.Hvedemel
2 Ansjoser
1 Bouillonterning
1 tsk.Allehånde
0.5 tsk.Merian
0.5 tsk.Timian
0.5 tsk.Kardemome
1.5 tsk.Sort peber
1.5-2 tsk.Salt
 
Opskrift:
Hak lever og spæk i kødhakker.
Opløs bouillonterningerne i vandet.
Bland løg, hvidløg, ansjoser, krydderier, salt, mælk, æg, mel og bouillon og purér det med stavblender.

Bland alle ingredienserne, inklusiv svinekød, i en stor skål, og blend grundigt med stavblender.

Fyld massen i 3-4 aluforme á 4.5 dl. og bag i vandbad ved 175 grader (varmluft) i ca. 45 minutter (mål evt. med stegetermometer og følg "basic" vejl. for svinekød - den bliver nemlig kedelig, hvis den får for meget. Fingerspitzgefühl!





karakterer:
Opskriften er vist 5712 gange,
og udskrevet 108 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu