Asparges og Pasta

Asparges og Pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.pastasløjfer
400 g.grønne asparges
1 bdt.forårsløg
150 g.røget mørbrad
150 g.basilikumtapenade
 
Opskrift:
Kog sløjferne i saltet vand. Tilsæt asparges skåret i mindre stykker og forårsløgene de sidste 3 min. Gem lidt af vandet. Hæld det gennem sien og tilbage i gryden. Tilsæt mørbrad i strimler og cremetapenade og lidt af kogevandet. Smag til og server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 32170 gange,
og udskrevet 561 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-05-23 19:48:41
hvad er cremetapanade ? i opskriften står basilikumtapanade hvordan laver man det ?