Asparges og Pasta
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Kog sløjferne i saltet vand. Tilsæt asparges skåret i mindre stykker og forårsløgene de sidste 3 min.
Gem lidt af vandet. Hæld det gennem sien og tilbage i gryden. Tilsæt mørbrad i strimler og cremetapenade og lidt af kogevandet. Smag til og server straks.
|
|
Opskriften er vist 32170 gange,
og udskrevet 561 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer missmerkur - 2007-05-23 19:48:41 hvad er cremetapanade ? i opskriften står basilikumtapanade hvordan laver man det ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne