Blandet frugtsalat
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Skræl appelsinen med en kniv, så alt det hvide kommer væk. Skær derefter filéterne fri af hinderne. Gem appelsinsaften, som dannes.
Skyl, rens og halvér jordbærrene. Skræl bananen og skær den i tern. Skyl og rens hindbærrene. Hvis jordbær og hindbær er frosne, så gem saften som de afgiver, når de tør. Del melonen og grav kernerne ud med en ske. Skræl melonen og skær frugtkødet i tern. Bland frugterne og hæld appelsinsaften over. Flæk vaniljestangen, skrab de sorte korn ud og bland dem med honningen. Bland honning og yoghurt og smag til med nelliker. Hæld saucen over frugtsalaten eller servér den ved siden af. Pynt med frisk mynte. Tips: Lav en mere mager sauce ved at røre kvark blød med lidt letmælk. |
|
Opskriften er vist 9465 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne