Kinesisk stegte ris med kalkun og bacon
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Linnea Indsendt : Red : |
|
|
Bring risene i kog i 10 min.
I mellem tiden skæres gulerødder i tern, porre i ringe og hvidløgene presses. Varm en pande op uden fedtstof og start med at svitse baconen. Tilsæt derefter kød og hvidløg. Når kød er ved at være gennemstækt kommes grøntsager i, ærter, gulerødder og porre. gurkemeje og paprika tilsættes. Steges i ca. 7 min. Der skrues langt ned for varmen til grøntsagerne og kødet. Lad det stå og trække lidt. I mellem tiden røres æg, mælk, salt og peber sammen. Der kommes en smule olie på en pande og risene tilsættes og steges. (Tilsæt Oriental fried rice seasoning mix) Når de har stegt i 5 min. skubbes risene til side på panden og ægge blandingen steges ligesom røræg. Æg og ris blandes forsigtigt sammen og steges færdigt i ca, 5 min. Grønsags og kød panden blandes sammen med de stegte ris (tilsæt Det 3. krydderi) og steges færdigt i ca. 5 min. Velbekommen. |
|
Opskriften er vist 13181 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne