Kinesisk stegte ris med kalkun og bacon

Kinesisk stegte ris med kalkun og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Linnea

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Kalkun eller kyllinge strimler
2 poserris
1 stor kop optøede frosne ærter
3 fedhvidløg
1 porre
200 g.Bacon (en pakke)
2 mellem størrelse gulerødder
3 æg
0.5 dl.mælk
 olie til stegning
0.5 tsk.paprika
0.5 tsk.gurkemeje
 salt
 peber
 
 Evt.
0.5 tsk.Det 3. krydderi (monosodium glutamate)
1.5 tsk.Oriental fried rice seasoning mix
 
Opskrift:
Bring risene i kog i 10 min.
I mellem tiden skæres gulerødder i tern, porre i ringe og hvidløgene presses.
Varm en pande op uden fedtstof og start med at svitse baconen.
Tilsæt derefter kød og hvidløg.
Når kød er ved at være gennemstækt kommes grøntsager i, ærter, gulerødder og porre. gurkemeje og paprika tilsættes. Steges i ca. 7 min.
Der skrues langt ned for varmen til grøntsagerne og kødet. Lad det stå og trække lidt.

I mellem tiden røres æg, mælk, salt og peber sammen.
Der kommes en smule olie på en pande og risene tilsættes og steges.
(Tilsæt Oriental fried rice seasoning mix) Når de har stegt i 5 min. skubbes risene til side på panden og ægge blandingen steges ligesom røræg.
Æg og ris blandes forsigtigt sammen og steges færdigt i ca, 5 min.

Grønsags og kød panden blandes sammen med de stegte ris
(tilsæt Det 3. krydderi) og steges færdigt i ca. 5 min.

Velbekommen.





karakterer:
Opskriften er vist 13208 gange,
og udskrevet 233 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu