Kartoffelmos Florentine
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skrælles og koges meget møre.
Spinaten optøs, noget af væden trykkes af, og spinaten drysses med salt.
Kartoflerne piskes til mos med mælk, margarine, salt og peber. Kartoffelmos og spinat kommes lagvis i et ildfast fad. Tomaterne skæres i halve og lægges på kartoffelmosen. Drysses med reven ost. Gratineres 15 minutter ved 225 grader C. Serveres som en selvstændig ret eller som tilbehør til kød eller fjerkræ. |
|
Opskriften er vist 14450 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne