Miami-bbqsauce
Fryseegnet : nej Indsendt af : rikke Indsendt : |
|
|
Alle ingredienser blandes til farin er opløst. Bruges tilmarinering af diverse svinekød fx. koteletter, spareribs, hel mørbrad eller diverse kyllingeudskæringer. Kødet marineres 2-12 timer. Kødet pensles med overskydende marinade under stegning på grill eller i ovn.
|
|
Opskriften er vist 7014 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Maria. - 2016-12-04 13:51:46 Uha!! Den smager godt!! Og nem og billig at lave!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne