Rikkes fiskefad
Hovedingrediens : FladFisk - Diverse fladfisk Fryseegnet : nej Indsendt af : rikke Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skrælles og koges møre UDEN SALT! Piskes til mos og smør, mælk og evt æggeblommer tilsættes og røres godt i. Smages til med salt og peber. Afkøles. Kommes i sprøjtepose og sprøjtes op af kanten på indfast fad. Rest kan eventuelt kommes i små krokotteforme.
Fiskelagen koges op og fileterne dampes ved svag varme til de er faste. 3-6 min afhængig af størrelse. Fisken afkøles og lagen koges ind til ca halvdelen er tilbage. Saucen leves som traditionel opbagt sauce. Smages til med salt, peber, citronsaft og evt lift sukker. Inden servering: Kartoffelmosen gratineres i 275 grader varm ovn til det er varmt og sprød, gylden overflade. Den kolde kolde fisk arrangeres i fadet med den brændvarme mos. pyntes med afdryppede rejer og asparges, dild, citron og tomatbåde, kaviar og evt røget laks og muslinger. Serveres straks med den varme sauce |
|
Opskriften er vist 17087 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-06-29 11:04:25 Wauu!!! det er min nye livret!!!! Rimeligt enkelt at lave trods mange ingredienser!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne