Varm rejesauce

Varm rejesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : rikke

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
30 g.smør
2 spsk.hvedemel
1.5 dl.aspargesvand
1.5 dl.rejevand
1.5 dl.mælk el. fløde
1.5 dl.hvidvin
3 spsk.citronsaft
1 bdt.dild
 salt
 peber
1 tsk.sukker
1 ds.asparges
200 g.rejer i lage
 
Opskrift:
Rejer og asparges dryppes af i dørslag - gem væsken. Smør smeltes og mel piskes i. Væderne tilsættes lidt af gangen og koges godt igennem. Smag til med salt/peber og sukker. Rejer og asparges tilsættes og varmes kort op. Inden servering tilsættes det finthakkede dild. Smager skønt til stegt fladfisk med nye kartofler!

Tips:

Bruges dobbelt så meget fedtstof og mel bliver saucen det tykkere og kan bruges til tarteletter. tilsæt evt. flere rejer.





karakterer:
Opskriften er vist 19384 gange,
og udskrevet 317 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu