Varm rejesauce
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fryseegnet : nej Indsendt af : rikke Indsendt : Red : |
|
|
Rejer og asparges dryppes af i dørslag - gem væsken. Smør smeltes og mel piskes i. Væderne tilsættes lidt af gangen og koges godt igennem. Smag til med salt/peber og sukker. Rejer og asparges tilsættes og varmes kort op. Inden servering tilsættes det finthakkede dild. Smager skønt til stegt fladfisk med nye kartofler!
Tips: Bruges dobbelt så meget fedtstof og mel bliver saucen det tykkere og kan bruges til tarteletter. tilsæt evt. flere rejer. |
|
Opskriften er vist 19618 gange,
og udskrevet 323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne