Kold rejesauce
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fryseegnet : NEJ Indsendt af : RIKKE Indsendt : Red : |
|
|
Rejerne drænes for lage i dørslag. Dild hakkes fint. Creme freche røres sammen med alle ingredienser. Rejerne tilsættes til sidst. Kan serveres til stegt, dampet og kogt fisk med et stykke flútes.
|
|
Opskriften er vist 8031 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Mie - 2010-05-14 16:46:03 Kom 400 gram rejer i og fik den skønneste rejesalat!!! anonym - 2010-05-14 16:45:11 Virkelig en nem og meget velsmagende sauce som piftede en ellers kedelig omgang fiskefingre op på gourmetplan!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne