Skindstegt kulmule med peberfrugtkompot
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kulmule Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Peberfrugtkompot:
Start med peberfrugterne: Halvér peberfrugterne og fjern kernerne. Vend dem i olie og bag dem i ovnen med skindsiden opad ved 275 grader C. alm. ovn indtil skindet bliver mørkt/sort. Tag dem ud, put dem i en plastpose og lad dem køle af. Skindet kan herefter nemt fjernes og peberfrugter skæres i mindre stykker. Skær løget i tern og svits det i en gryde i lidt olie. Tilsæt peberfrugterne og kort herefter hvidvinen, safran eller evt. gurkemeje. Lad det koge til halvdelen af væden er væk. Tag det af blusset og rør smørret i til sidst. Smag til med salt og peber. Kartoffelsalat: Kartofler skrubbes/renses og koges så de stadig er faste - skæres i både. Agurkerne halves, udstenes og skæres i tynde skiver. Radiser renses og skæres i skiver. Purløg klippes fint. Vendes med rygeostecremen og evt. pyntes med purløg og radiser. Rygeostcreme: Ingredienserne blandes og smages til med salt og peber. Kulmule: Fisken skæres i portionstykker og skindet ridses. Varm en pande med olivenolie, drys lidt salt på panden og læg fisken på med skindsiden nedad, steg fisken 4-5 minutter til kødet er næsten hvidt, løft forsigtigt i fisken et par gange undervejs så skindet ikke brænder fast. Fisken vendes og steges meget kort på den anden side. |
|
Opskriften er vist 48290 gange,
og udskrevet 662 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-07-05 12:38:35 Det er lidt svært at få lavet et pænt stykke hvor skindet er helt, men det smager den ikke ringere af. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne