Flødeostekage 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ja Indsendt af : wizzen Indsendt : Red : |
|
|
Bund:
Smelt smørret. Smuldr kiksene deri og bland det godt til en ensformig masse. Fordel blandingen i en 25 cm springform og lad den afkøle. Fromage: Læg husblasen i blød i koldt vand i ca. 5 min. Rør flødeosten sammen med æggeblommer tilsæt derefter cremefraiche, vanilje citronskal og- saft. Træk husblasen op af vandet og smelt det i en lille skål i vandbad (kaffemaskinen kan også bruges). Afkøl den lidt og hæld den i ostemassen. Pisk hviderne stive. Bland forsigtigt flormelis i og vend det i ostemassen. hæld fromagen i over kiksene i formen og stil kagen koldt til næste dag. Gele: Hæld kirsebærrene til afdrypning i en sigte(gem saften). Fortynd saften til der er 2 1/2 dl. Bland de udblødte, smeltede husblas i saften. Pynt kagen med kirsebær. Hæld geleen hen over, når den begynder at stivne |
|
Opskriften er vist 8656 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne