Flødeostekage 02

Flødeostekage 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : wizzen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
75 g.smør el. marg.
150 g.digestive
 
 Fromage:
4 Husblas, blade
200 g.flødeost 70+ (37%)
2 æg mellem str.
2 dl.cremefraiche 18% el. 38%
2 tsk.vanillesukker
1 tsk.revet citronskal (kan undlades)
1 spsk.frisk citronsaft
50 g.flormelis
 
 Gele:
1 glassyltede kirsebær (ca. 340 g)
2.5 dl.kirsebærsaft
4 Husblas, blade
 
Opskrift:
Bund:
Smelt smørret. Smuldr kiksene deri og bland det godt til en ensformig masse. Fordel blandingen i en 25 cm springform og lad den afkøle.

Fromage:
Læg husblasen i blød i koldt vand i ca. 5 min. Rør flødeosten sammen med æggeblommer tilsæt derefter cremefraiche, vanilje citronskal og- saft. Træk husblasen op af vandet og smelt det i en lille skål i vandbad (kaffemaskinen kan også bruges). Afkøl den lidt og hæld den i ostemassen. Pisk hviderne stive. Bland forsigtigt flormelis i og vend det i ostemassen. hæld fromagen i over kiksene i formen og stil kagen koldt til næste dag.

Gele:
Hæld kirsebærrene til afdrypning i en sigte(gem saften). Fortynd saften til der er 2 1/2 dl. Bland de udblødte, smeltede husblas i saften. Pynt kagen med kirsebær. Hæld geleen hen over, når den begynder at stivne





karakterer:
Opskriften er vist 8656 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu