Bøfstroganoff med kartoffelmos
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 105229 gange,
og udskrevet 2232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Anna - 2014-01-22 15:33:38 Anden gang jeg bruger denne opskrift. Kødet er bedst i mindre stykker. Gerne brug mere fløde og flere svampe. Gulderødder er også godt til. Runder smagen af, hvis man putter knust chili i. TB - 2013-07-02 13:37:01 God opskrift. Skar kødet i firkanter ca. 2x2 cm. 1/2 time i trykkoger. Husk at tilsætte et par blade laurbær. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne