French Toast spejlæg
Fryseegnet : nej Indsendt af : asge Indsendt : |
|
|
I hver skive brød fjernes så meget krumme at der bliver et hul på ca. 5 cm. Brødet ristes gyldent i olie på begge sider. Brødet bliver på panden, ægget slåes ud i hulletog steges til det begynder at stivne så vendes brød og æg og steger videre 2 minutte og får et drys salt og peber. Finthakket rødløg drysses på og de der har lyst kan give det et skvæt Worchestersauce. |
|
Opskriften er vist 21848 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Brumbasse50 - 2009-09-13 13:51:53 En anden måde at lave toast på. Det er hurtigt og smager rigtigt godt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne