Stegt kalkunkød
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : |
|
|
Varm en pande med fuld plus og tilsæt kødet. Held eddike og spidskommen på. Steg til det er gennemstegt med middel varme. Smag til med salt cayennepeber.
Tips: Put ikke for meget cayennepeber eller salt!! |
|
Opskriften er vist 4835 gange,
og udskrevet 77 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne