Salat med hvidvinseddike
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Idag Indsendt : |
|
|
Salathovedet og peberfrugterne hakkes fint og blandes.
Agurken skæres i skiver. Disse skæres i kvarte og blandes sammen med salathovedet og peberfrugten. Tomaterne skæres efter smag og blandes sammen med resten. Hvidvinseddiken hældes over, så salaten bliver vædet, uden at det bliver flydende. Salaten smages til med salt. Tips: Selve salaten kan man passe til, som man har lyst. Man kan selvfølgelig lave den salat, man plejer at lave, og smage til med hvidvinseddike og salt. Har man ikke lige hvidvinseddike, kan man bruge citronsaft blandet op med olie og salt. |
|
Opskriften er vist 7031 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne