Asparges med parmaskinke
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Oprindelsesland : Italien Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Knæk eller skær den træet ende af og skyld aspargesene godt.
Blancher aspargeserne i kogende vand 1/2 minut.
Tag dem op og dryp dem af. Skær dem over i halve og pak ca. 10 stykker asparges ind i hver skive parmaskinke til en lille pakke. Steg pakkerne gyldne på en varm grill, en grillpande eller en almindelig varm pande. På en pande kan det være nødvendigt at bruge 1 spsk. olivenolie. Læg pakkerne på rucolasalat og pynt evt. tallerkenen med rucolaolie og flager af parmesan Dryp med balsamicoeddike lige inden serveringen. |
|
Opskriften er vist 166680 gange,
og udskrevet 5631 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Poul Hansen - 2023-05-20 13:47:44 de hvide Aspargenes skylles og det nederste brækkes af, omvikles med parma skinke og spises rå, man kan komme en god oliven olie og lidt salt på. Flemming - 2017-06-24 13:41:37 Laver det ofte, men ikke med 10 i hver rulle. Laver typisk flere mimdre ruller med 2-4 asparges i hver. Flemming - 2015-04-06 18:41:30 Skriv dov hvorlænge de skal steges anonym - 2011-12-01 11:32:24 Det er simpelthen så saltet en ret når det parmaskinke kommer på panden. det er uspiseligt. den værste forret jeg har lavet før.. beklager. Ole - 2011-06-08 20:14:35 Vil der ske noget ved at servere den kold? Maria - 2010-06-23 06:46:30 Hvis man bruger bacon kan man sagtens undlade olien.. fedtet fra baconnen er nok :) og det smager stadig skønt anonym - 2009-11-17 14:03:25 Skal man købe ruccolaolie ? eller lave den? Er der nogen der kan skrive hvordan man laver ruccolaolie ?? PÅ FORHÅND TAK Per - 2008-05-15 11:30:33 Olie ca. 1 dl. og halvdelen af ruccolaen blendes sammen, tilsæt ruccolaen lidt efter lidt, der kan også bruges pesto i stedet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne