Asparges med parmaskinke

Asparges med parmaskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Asparges med parmaskinke, billede 4 Asparges med parmaskinke, billede 1 Asparges med parmaskinke, billede 2 Asparges med parmaskinke, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.grønne asparges ca. 20 stk.
 
8 skiver.parmaskinke 16 hvis de er meget tynde
200 g.Rucolasalat
 olie
 parmesan
 balsamicoeddike
 
Opskrift:
Knæk eller skær den træet ende af og skyld aspargesene godt. Blancher aspargeserne i kogende vand 1/2 minut.

Tag dem op og dryp dem af. Skær dem over i halve og pak ca. 10 stykker asparges ind i hver skive parmaskinke til en lille pakke.

Steg pakkerne gyldne på en varm grill, en grillpande eller en almindelig varm pande. På en pande kan det være nødvendigt at bruge 1 spsk. olivenolie.

Læg pakkerne på rucolasalat og pynt evt. tallerkenen med rucolaolie og flager af parmesan Dryp med balsamicoeddike lige inden serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 166680 gange,
og udskrevet 5631 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-05-20 13:47:44
de hvide Aspargenes skylles og det nederste brækkes af, omvikles med parma skinke og spises rå, man kan komme en god oliven olie og lidt salt på.

  -   2017-06-24 13:41:37
Laver det ofte, men ikke med 10 i hver rulle. Laver typisk flere mimdre ruller med 2-4 asparges i hver.

  -   2015-04-06 18:41:30
Skriv dov hvorlænge de skal steges

  -   2011-12-01 11:32:24
Det er simpelthen så saltet en ret når det parmaskinke kommer på panden. det er uspiseligt. den værste forret jeg har lavet før.. beklager.

  -   2011-06-08 20:14:35
Vil der ske noget ved at servere den kold?

  -   2010-06-23 06:46:30
Hvis man bruger bacon kan man sagtens undlade olien.. fedtet fra baconnen er nok :) og det smager stadig skønt

  -   2009-11-17 14:03:25
Skal man købe ruccolaolie ? eller lave den? Er der nogen der kan skrive hvordan man laver ruccolaolie ?? PÅ FORHÅND TAK

  -   2008-05-15 11:30:33
Olie ca. 1 dl. og halvdelen af ruccolaen blendes sammen, tilsæt ruccolaen lidt efter lidt, der kan også bruges pesto i stedet.