Mango-melonsalat med pancetta
Hovedingrediens : Frugt - Mango Indsendt af : Kathrine Indsendt : Red : |
|
|
1. Læg pancetta på en plade og steg det gyldent og sprødt i ovnen i cirka 6-8 minutter ved 175 gr. 2. Skyl salaten og lad den afdryppe i en si, aftør det på papir/viskestykke. 3. Skræl mango og melon og skær dem ud i ensartede stykker. 4. Bland limesaft, skal, rapsolie og persille. 5. Tilsmages med salt, peber og sukker. 6. Mariner mango og melon i limedressingen. 7. Anret mango, melon og pancetta pænt og dryp med dressingen. Tips: Tilberedningstid: 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 12750 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne