Baconstegt laks med linser og blodgrape
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Kom linserne i en gryde, og dæk med rigeligt vand og lidt salt.
Kog linserne, til de er møre, det tager 20-30 min. Hæld linserne i en sigte, og lad dem dryppe af. Skær skræl og bund af grapefrugterne. Skær grapefrugterne i fileter ved at skære kødet fri mellem de hvide hinder. Vend linserne med olie og balsamico, og smag til med salt og peber. Hak persillen groft, og vend den i linserne sammen med grapefrugtfileterne. Rul 2 skiver bacon om hver laksesteak. Steg dem ved jævn varme på en pande uden fedtstof, til baconen er sprød og gyldenbrun. Anret laksen på linserne, og servér med godt brød og en stor skål grøn salat. |
|
Opskriften er vist 10831 gange,
og udskrevet 216 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2010-02-01 20:22:07 Øjjj - hvor det smagte godt. Det er ikke sidste gang at laksen skal laves på den måde. Tilsatte linserne 2 fed hvidløg til 2 personer, og en anelse paprika. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne