Baconstegt laks med linser og blodgrape

Baconstegt laks med linser og blodgrape, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :     

Ingredienser:
400 g.grønne linser
2 blodgrapefrugter
2 spsk.olivenolie
2 spsk.balsamico
1 lille bundt bredbladet persille
4 laksesteaks
8 skiverbacon
 
 Tilbehør:
 godt brød
 
Opskrift:
Kom linserne i en gryde, og dæk med rigeligt vand og lidt salt.
Kog linserne, til de er møre, det tager 20-30 min.
Hæld linserne i en sigte, og lad dem dryppe af.
Skær skræl og bund af grapefrugterne. Skær grapefrugterne i fileter ved at skære kødet fri mellem de hvide hinder.
Vend linserne med olie og balsamico, og smag til med salt og peber.
Hak persillen groft, og vend den i linserne sammen med grapefrugtfileterne.
Rul 2 skiver bacon om hver laksesteak. Steg dem ved jævn varme på en pande uden fedtstof, til baconen er sprød og gyldenbrun.

Anret laksen på linserne, og servér med godt brød og en stor skål grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 10831 gange,
og udskrevet 216 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-02-01 20:22:07
Øjjj - hvor det smagte godt. Det er ikke sidste gang at laksen skal laves på den måde. Tilsatte linserne 2 fed hvidløg til 2 personer, og en anelse paprika.