Sej bagt i lag med aubergine
Hovedingrediens : TorskeFisk - Sej Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Skær auberginen i tynde skiver på den lange led, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl med lidt olie.
Brun auberginerne på begge sider under grillen i ovnen.
Læg et lag auberginer i en 1½ liters brødform foret med køkkenfilm. Læg sejfileten oven på auberginerne, så den dækker. Skær evt. fileten til, så den passer. Drys med citronskal og salt. Læg resten af auberginerne oven på fisken. Dæk med køkkenfilm, og læg fisken i pres, f.eks. ved at lægge en uåbnet liter mælk ovenpå. Lad fisken ligge i pres et par timer i køleskabet. Vend fisken ud på et skærebræt, og skær den i 4 stykker med en meget skarp kniv. Læg forsigtigt fisken i et ildfast fad, og bag 15 min. i ovnen ved 200 grader. Tomatsalsa: Skær tomaterne i små tern. Bland dem med 1 spsk olie, eddike, salt, peber og hakket basilikum. Fordel tomatsalsaen rundt om den færdigbagte fisk, smuldr fetaost over, og drys med oliven. |
|
Opskriften er vist 5833 gange,
og udskrevet 104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne