Asparges med grøn sauce

Asparges med grøn sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.frosne, optøede rejer med skal
500 g.friske, grønne asparges
1 l.vand
1 tsk.groft salt
 
 Sauce:
1 dl.piskefløde
1 dl.små dildkviste
1.5 dl.cremefraiche 38%
2 æggeblommer (str. store)
0.25 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
50 g.ørredrogn
 
 Pynt:
 Dildkviste
 
Opskrift:
Pil de hele rejer. Kom aspargesene i kogende vand tilsat salt og kog dem 2-3 min., efter tykkelse. Lad dem dryppe af i et dørslag.

Grøn sauce:
Blend piskefløde og dild i ca. 20 sek. Kom cremefraiche i en lille gryde og varm den op til kogepunktet. Rør æggeblommerne sammen i en skål. Pisk lidt af den varme cremefraiche i æggeblommerne og hæld den derefter tilbage i gryden under stadig piskning. Varm saucen op uden at den koger. Tilsæt den "grønne" fløde og varm saucen igennem. Smag til med salt og peber.

Serveringen:
Anret asparges, rejer og ørredrogn i grupper på portionstallerkener. Server saucen i en skål ved siden af. og giv flutes til.





karakterer:
Opskriften er vist 24008 gange,
og udskrevet 503 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-14 15:27:05
Rigtig god sauce. Og så kan det anrettes rigtig flot!

  -   2005-01-01 01:01:01
Saucen er også god kold, så den kan sagtens laves i god tid.

  -   2005-01-01 01:01:01
Fantastisk god sauce, som også passer godt til fisk