Asparges med grøn sauce
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Pil de hele rejer. Kom aspargesene i kogende vand tilsat salt og kog dem 2-3 min., efter tykkelse. Lad dem dryppe af i et dørslag.
Grøn sauce: Blend piskefløde og dild i ca. 20 sek. Kom cremefraiche i en lille gryde og varm den op til kogepunktet. Rør æggeblommerne sammen i en skål. Pisk lidt af den varme cremefraiche i æggeblommerne og hæld den derefter tilbage i gryden under stadig piskning. Varm saucen op uden at den koger. Tilsæt den "grønne" fløde og varm saucen igennem. Smag til med salt og peber. Serveringen: Anret asparges, rejer og ørredrogn i grupper på portionstallerkener. Server saucen i en skål ved siden af. og giv flutes til. |
|
Opskriften er vist 24008 gange,
og udskrevet 503 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Sus - 2009-11-14 15:27:05 Rigtig god sauce. Og så kan det anrettes rigtig flot! Lotte - 2005-01-01 01:01:01 Saucen er også god kold, så den kan sagtens laves i god tid. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Fantastisk god sauce, som også passer godt til fisk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne