Rognpostej
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Skær rognen igennem og skrab "æggene" ud i en sigte.
Skær de hårdkogte æg igennem og kom dem i sammen med de benfri sild samt piskefløde. Purér blandingen og rør lidt af lagen fra silden i, men ikke for meget. Smagen må ikke blive dominerende. Anret rognmassen i små portionsskåle. Drys med fintklippet purløg og lidt dildkviste. Serveres med ristet rugbrød og smør. |
|
Opskriften er vist 6292 gange,
og udskrevet 106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne