Hønsefrikadeller
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Rør farsen med salt og fintsnittet porre.
Rør ægget i sammen med krydderierne. Rør lidt af mælken i, derefter kartoffelmel og derpå resten af mælken. Form frikadellerne med en ske og steg dem i brunet smør på panden 8-10 min. på hver side ved ikke for stærk varme. Serveres med kogte grønsager eller grøn salat. |
|
Opskriften er vist 7811 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne