Skinkemignon Napoli
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkemignon Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Auberginefad: Varm ovnen op til 160 grader. Rens og skyl grøntsagerne. Skær auberginen i tynde skiver. Drys med salt og lad dem trække i ca. 10 min., skyl dem og dup dem tørre.
Skær tomaterne i skiver. Fordel aubergine og tomater i et ovnfast fad. Hak den friske oregano, drys den og hvidløg mellem grøntsagerne. Krydr med salt og peber. Dryp med olie og drys revet ost over. Sæt fadet i ovnen 30-40 min., indtil osten er gylden. Skinkemignon: Varm olien på en pande og brun kødet på alle sider. Krydr med salt og peber. Læg kødet i et ovnfast fad. Tilsæt citronsaft, hvidvin, hakket skalotteløg samt oregano. Dæk fadet med folie og sæt det i ovnen 20-25 min., eller til et stegetermometer viser en centrumtemperatur på ca. 60 grader. Lad stegen hvile ca. 15 min. let tildækket. Tips: Stegetid i ovn: skinkemignon ca. 25 min. ved 160 grader. Auberginefad ca. 40 min. ved 160 grader. |
|
Opskriften er vist 17652 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne