Nem og Enkel Taziki
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Piingviinen Indsendt : Red : |
|
|
Riv agurken og læg den i en si over vasken i alt fra 30-45 min til det størstedelen af vandet fra agurken er dryppet af.
Imens agurken drypper af tager du en skål hvori du hælder den græske yoghurt i og presser hvidløget i. derefter tilsætter du dild/purløg. så stiller du skålen i køleskabet til agurken er færdig med at dryppe af. Når agurken er færdig blandes det hele i skålen. ind i køleskabet igen - og efter 20 min er den klar til servering. (så har alle tingene stået og trukket lidt sammen og fået rigtig god smag) Og så er den klar til servering Tips: Lækkert til pasta, salater af forskellige slags og kylling. |
|
Opskriften er vist 14868 gange,
og udskrevet 526 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Linda - 2009-08-04 12:44:42 Dejlig nem, som der står, og med græsk youghurt 2% fra netto, bliver den samtidig fedtfattig.. Ikke tosset. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne