Pizzadej glutenfri (Jyttemel)

Pizzadej glutenfri (Jyttemel), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 27 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Astrid

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.gær
9 dl.lunkent vand
1.5 tsk.salt
1 spsk.Birkesød eller sukker
0.5 dl.olie
1 poseJyttemel
 
Opskrift:
Det er den samme opskrift som “Nemme boller”, men der skal ikke bruges ligeså meget mel! Pizzaerne smager bedst som små pizzaer - 9 stk. på en bageplade.

Bred dejen ud i 9 helt flade boller (på hver plade). Put tomatpure og mozzarellaost på. Og hvad man ellers lige lyster. Bages i 10 minutter ved 200 grader. Skal bages ved varmluft! Kan gemmes 1 dag og smager bedst opvarmet. Denne opskrift er børnenes favorit!





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pizzadej

karakterer:
Opskriften er vist 9686 gange,
og udskrevet 112 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-01-10 18:28:47
De findes vist i 500 og 750 gram poser, men tilsæt mel til passende konsistens

  -   2020-02-14 17:18:52
Hvor meget mel er der i en pose?