Pizzadej glutenfri (Jyttemel)
Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel Indsendt af : Astrid Indsendt : Red : |
|
|
Det er den samme opskrift som “Nemme boller”, men der skal ikke bruges ligeså meget mel! Pizzaerne smager bedst som små pizzaer - 9 stk. på en bageplade.
Bred dejen ud i 9 helt flade boller (på hver plade). Put tomatpure og mozzarellaost på. Og hvad man ellers lige lyster. Bages i 10 minutter ved 200 grader. Skal bages ved varmluft! Kan gemmes 1 dag og smager bedst opvarmet. Denne opskrift er børnenes favorit! |
|
Opskriften er vist 9686 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2022-01-10 18:28:47 De findes vist i 500 og 750 gram poser, men tilsæt mel til passende konsistens Julie - 2020-02-14 17:18:52 Hvor meget mel er der i en pose? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne