Nemme boller
Hovedingrediens : Mel - Jyttemel Indsendt af : Astrid Indsendt : Red : |
|
|
Gær og lunkent vand røres sammen. Resten tilsættes og røres og æltes godt. Put ikke alt jyttemelet i på én gang, men lidt efter lidt. Måske skal der bruges lidt mindre eller lidt mere af det.
Stilles lunt til hævning i 1 time. Formes til boller og bages i 20-25 minutter ved 200 grader. Skal bages ved varmluft!
Kan gemmes i nogle dage, men smager bedst opvarmet.
De er gode til bla. supper og madpakker. De kan også bruges som luciaboller/luciakatte - da skal tilsættes gurkemeje.
|
|
Opskriften er vist 28694 gange,
og udskrevet 433 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Til Yvonne - 2018-09-30 13:11:39 Jyttemel er en naturligt glutenfri melblanding Yvonne - 2018-07-28 10:13:57 Hvad er Jyttemel? Josephine - 2010-11-10 14:39:51 Det bliver spændene, om denne opskrift er go´? Håber meget på det, da jeg har prøvet en del gange og stå, hvor tingene så ikke smager godt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne