Fiskegratin med peberfrugt
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Skyl fiskefiléterne i koldt vand. Tern fisken og bland den med friskpresset citronsaft. Gør peberfrugterne i stand og hak dem groft. Hak agurkerne fint. Pil løget og hak det fint.
Bland peberfrugt, løg, fisk og agurk i en skål. Krydr med salt, peber og paprika. Sæt ovnen på 175 grader. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Smør et ovnfast fad med fedtstof. Læg kartoflerne lagvis med fiske/grøntsagsblandingen i fadet. Slut med et lag kartofler. Pisk æg og fløde sammen og krydr med salt og peber. Hæld blandingen over gratinen. Bag gratinen 40 min i ovnen, til den er gylden og gennembagt. Tips: sej og kuller kan også bruges |
|
Opskriften er vist 6968 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer krisbrix - 2013-02-10 19:52:12 kartoflerne var slet ikke gennemstegte efter 40 minutter - kunne godt ha' fået 20 minutter mere! anonym - 2011-11-06 18:17:31 Man laver da gratin med æg+fløde pisket sammen, og bagefter vender man stiftpisket æggehvide ned i massen, der blandes med fiskeretten! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne