Fiskegratin med peberfrugt

Fiskegratin med peberfrugt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :     

Ingredienser:
600 g.torskfilet
3 spsk.friskpresset citronsaft
1 grøn peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
2 syltede agurker
1 stort løg
 salt
 hvid peber
1 tsk.paprika
600 g.kartofler
 smør eller margarine til fadet
2 æg
2.5 dl.fløde
 
Opskrift:
Skyl fiskefiléterne i koldt vand. Tern fisken og bland den med friskpresset citronsaft. Gør peberfrugterne i stand og hak dem groft. Hak agurkerne fint. Pil løget og hak det fint.
Bland peberfrugt, løg, fisk og agurk i en skål. Krydr med salt, peber og paprika.
Sæt ovnen på 175 grader. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Smør et ovnfast fad med fedtstof.
Læg kartoflerne lagvis med fiske/grøntsagsblandingen i fadet. Slut med et lag kartofler.
Pisk æg og fløde sammen og krydr med salt og peber. Hæld blandingen over gratinen. Bag gratinen 40 min i ovnen, til den er gylden og gennembagt.

Tips:

sej og kuller kan også bruges





karakterer:
Opskriften er vist 6992 gange,
og udskrevet 213 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-02-10 19:52:12
kartoflerne var slet ikke gennemstegte efter 40 minutter - kunne godt ha' fået 20 minutter mere!

  -   2011-11-06 18:17:31
Man laver da gratin med æg+fløde pisket sammen, og bagefter vender man stiftpisket æggehvide ned i massen, der blandes med fiskeretten!