Koteletter på pastabund
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Pil løget og hak det fint. Pil hvidløget. Nip bladene af rosmarinkvisten og hak dem.
Opvarm olien på en pande og brun koteletterne 4 min på hver side. Tag dem op, drys med salt og peber, dæk med folie og stil dem varmt. Brun løgene i det feststof der ligger tilbage på panden og pres hvidløget i. Hæld tomater med væde over og mos dem med en gaffel. Krydr med salt, peber, rosmarin og balsamvineddike og lad det simre i 15 min ved svag varme. Læg koteletterne i efter 10 min og lad dem trække i saucen. Kog imens båndpastaen i en stor gryde efter pakkens anvisninger. Lad pastaen dryppe godt af. Tag koteletterne op af saucen. Bland pastaen i saucen. Fordel pasta og sauce på fire tallerkener og læg koteletterne ovenpå. Krydr efter behag med friskkværnet peber. |
|
Opskriften er vist 7974 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne