Mørbrad Africana

Mørbrad Africana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.mørbrad
3 dl.ris
 Skallen af 1 limefrugt
1 spsk.smør eller margarine
1-2 spsk.karry
2 bananer
2 dl.Kaffefløde 9%
2 dl.letmælk
 salt
 peber
150 g.konserverede mandarinbåde
150 g.ananas i tern
0.5 agurk
1-2 sharonfrugter
3 spsk.mango chutney
1 dl.cashewnødder
 
Opskrift:
Tilbered risen efter pakkens anvisninger. Riv skallen på limefrugten.
Afpuds mørbraden og skær kødet i mundrette stykker. Smelt fedtstoffet på en pande. Drys karryen på panden og lad den stege ved jævn varme i ca. 30 sek. Læg kødstykkerne på panden og steg dem gyldne, ca. 4 min.
Mos bananerne i en skål. Hæld fløde og mælk over bananerne. Bland godt. Hæld banansaucen over kødet og lad det få et opkog. Smag til med karry, salt og peber.
Lad mandarinbåde og ananastern dryppe godt af. Skyl så agurken og skær den i tern. Skær sharonfrugten i skiver.
Anret ris, mango chutney og frugt på tallerkner. Drys limeskal over risene. Læg mørbraden med sauce i midten. Drys til slut med cashewnødder.





karakterer:
Opskriften er vist 7651 gange,
og udskrevet 190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-11-08 09:28:06
Nærmest dessertagtig