Mørbrad Africana
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Tilbered risen efter pakkens anvisninger. Riv skallen på limefrugten.
Afpuds mørbraden og skær kødet i mundrette stykker. Smelt fedtstoffet på en pande. Drys karryen på panden og lad den stege ved jævn varme i ca. 30 sek. Læg kødstykkerne på panden og steg dem gyldne, ca. 4 min. Mos bananerne i en skål. Hæld fløde og mælk over bananerne. Bland godt. Hæld banansaucen over kødet og lad det få et opkog. Smag til med karry, salt og peber. Lad mandarinbåde og ananastern dryppe godt af. Skyl så agurken og skær den i tern. Skær sharonfrugten i skiver. Anret ris, mango chutney og frugt på tallerkner. Drys limeskal over risene. Læg mørbraden med sauce i midten. Drys til slut med cashewnødder. |
|
Opskriften er vist 7651 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-11-08 09:28:06 Nærmest dessertagtig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne