Rabarber med havrefras
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Bland rabarber, farin, mel, evt. rom, kanel og salt i en teflongryde, der tåler at gå i ovnen.
Sæt gryden på komfuret og smelt rabarberblandingen sammen ved jævn varme, ca. 15 min. Rør rundt nu og da. Tænd ovnens grill. Bland havregryn, mel og farin til smuldredejen i en skål eller foodprocessor. Skær den kolde margarine i tern og hak det sammen til en grovkornet masse. Drys smuldredejen over rabarberblandingen. Stil gryden ca. 10 cm fra grillelementet i ovnen og bag, til overfladen er sprød og gylden. Drej gryden et par gange undervejs. Servér straks. Tips: Smager dejligt sammen med græsk yoghurt. |
|
Opskriften er vist 4922 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne