Asparges med hakkede æg
Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl asparges og kog dem i rigeligt saltet vand i 10 min.
Smelt smørret på panden tilsæt det smuldrede brød og steg det gyldent og sprødt. Bland brødet med persille og hakkede æg og fordel blandingen over de varme afdryppede asparges. |
|
Opskriften er vist 84069 gange,
og udskrevet 1120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer J. O. Schmidt - 2016-05-26 16:04:50 Denne ret er bare en meget lækker ret i aspargessæsonen, som desværre er så kort. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne