Asparges med hakkede æg

Asparges med hakkede æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Asparges med hakkede æg, billede 4 Asparges med hakkede æg, billede 1 Asparges med hakkede æg, billede 2 Asparges med hakkede æg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.friske hvide asparges
 
100 g.smør
1 dl.smuldret tørt hvidt brød
2 hårdkogte æg hkket
3 spsk.persille
 
Opskrift:
Skræl asparges og kog dem i rigeligt saltet vand i 10 min.

Smelt smørret på panden tilsæt det smuldrede brød og steg det gyldent og sprødt.

Bland brødet med persille og hakkede æg og fordel blandingen over de varme afdryppede asparges.





karakterer:
Opskriften er vist 84069 gange,
og udskrevet 1120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-05-26 16:04:50
Denne ret er bare en meget lækker ret i aspargessæsonen, som desværre er så kort.