Æg med tomatmayonnaise

Æg med tomatmayonnaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg
1 ds.asparges (225 g)
2 tomater
 salatblade
150 g.mayonnaise
2-3 spsk.tomatpuré
3 spsk.yoghurt naturel
 salt
 peber
 et par dråber tabasco
 evt.lidt citronsaft
 
Opskrift:
Æggene koges hårde, ca. 9 min., afkøles, pilles og halveres.

Aspargeserne afdryppes og tomaterne skæres i skiver.

Aspargeserne anrettes i en bunke midt på fadet. Tomatskiverne lægges i en krans omkring og æggene lægges herpå. Pynt anretningen med salatblade.

Mayonnaisen røres op med tomatpuré og yoghurt og smages til med krydderier og evt. citronsaft.

Saucen hældes på æggene der dog ikke dækkes helt. Resten hældes over aspargeserne. Der gives brød og smør til.





karakterer:
Opskriften er vist 3858 gange,
og udskrevet 74 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu