Æg med tomatmayonnaise
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Æggene koges hårde, ca. 9 min., afkøles, pilles og halveres.
Aspargeserne afdryppes og tomaterne skæres i skiver. Aspargeserne anrettes i en bunke midt på fadet. Tomatskiverne lægges i en krans omkring og æggene lægges herpå. Pynt anretningen med salatblade. Mayonnaisen røres op med tomatpuré og yoghurt og smages til med krydderier og evt. citronsaft. Saucen hældes på æggene der dog ikke dækkes helt. Resten hældes over aspargeserne. Der gives brød og smør til. |
|
Opskriften er vist 3858 gange,
og udskrevet 74 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne