Porterpølse

Porterpølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.mager røget medister
8-10 kartofler
2 store løg
0.5 tsk.salt
1 flaskeporter
0.5 dl.ufortyndet solbærsaft
1 fedhvidløg
1 tsk.timian
0.5 tsk.groftkværnet sort peber eller 5 hele peberkorn
 evt.3-4 enebær
1 bouillonterning eller 1 spsk fond
 
 Garnering:
 hakket persille
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne og skær dem i ½ cm tykke skiver. Pil løgene og skær dem i skiver. Flå pølsen og skær den i skiver.
Læg kartofler, løg og skivet pølse lagvis i en gryde. Drys med lidt salt mellem lagene.

Bland porter, solbærsaft, presset hvidløg, timian, sort peber og evt. let knuste enebær. Smuldr bouillonterningen over eller tilsæt fonden.

Hæld væsken over kartoflerne så de dækkes. Spæd evt. med vand.
Lad retten koge under låg ved svag varme til kartoflerne er møre, ca. 15 min. Drys hakket persille over og servér.





karakterer:
Opskriften er vist 4518 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu