Porterpølse
Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i ½ cm tykke skiver. Pil løgene og skær dem i skiver. Flå pølsen og skær den i skiver.
Læg kartofler, løg og skivet pølse lagvis i en gryde. Drys med lidt salt mellem lagene. Bland porter, solbærsaft, presset hvidløg, timian, sort peber og evt. let knuste enebær. Smuldr bouillonterningen over eller tilsæt fonden. Hæld væsken over kartoflerne så de dækkes. Spæd evt. med vand. Lad retten koge under låg ved svag varme til kartoflerne er møre, ca. 15 min. Drys hakket persille over og servér. |
|
Opskriften er vist 4518 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne