Luftige boller 04
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : er fryse egnet Indsendt af : Louise-anna Indsendt : Red : |
|
|
vand og margarine blandes, gær kommes i når det er lille finger varmt.
sukker, æg og mel blandes i. kartoffelmelet blandes i som erstatning for mere mel. hvis dejen stadig er klistret kommes resten af kartoffelmelet i. lad dejen hæve 35 min. form bollerne. lad dejen hæve 35 min inden de bages. Tips: bages ved 200 grader varmluft til de er lyse brune. |
|
Opskriften er vist 6342 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne