Fedtfattig waldorfsalat
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Sanne O. Indsendt : Red : |
|
|
Put æbleternene i en skål og vend dem med citronsaften og 1 spsk fromage frais. Hvis muligt, lad det stå og trække i 40 min. eller til kort før serveringen.
Snit bladsellerierne i tynde skiver. Kom dem i skålen med æblerne sammen med skalotteløg, hvidløg og valnødder og vend det hele godt sammen med resten af fromage fraisen. |
|
Opskriften er vist 11612 gange,
og udskrevet 334 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Jane - 2011-12-15 16:26:48 God waldorfsalat selv om der er hvidløg i givrt faktisk en god smag, men kan også undlades, jeg bruger græsk yougurt i stedet for fromage frais, som smager lidt for tyndt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne