Koteletter med ananas
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : MizzTSK Indsendt : Red : |
|
|
Brun koteletterne på panden, og læg dem i bunden af et ildfast fad, brun karry på samme pande, kom derefter ananaserne på og brun dem af. kom det ovenpå kødet i fadet. hæl fløde og saften fra ananasen på panden og kog det op og hæl det over kødet i fadet. Stil det i ovnen i 30-35 min 200 grader og kog risne og så er retten god.
Tips: server evt salat til og eller groft brød. |
|
Opskriften er vist 7090 gange,
og udskrevet 225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer MizzTSJ - 2009-06-25 15:54:30 Kom evt karry på kødet inden du bruner det, for at få stærkere karry smag !! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne