Hønsesalat
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hønsekødet skæres i strimler på størrelse med aspargesstykkerne. Champignonerne deles.
Lidt af fyldet gemmes til pynt. Resten blandes med en gaffel. Mayonnaisen røres let med flødeskum, smages til og hældes over fyldet. Salaten pyntes. |
|
Opskriften er vist 78068 gange,
og udskrevet 1522 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Bente - 2019-10-20 17:25:21 Super opskrift, mine drenge er ikke vilde med champignon, så det har vi byttet ud med 150 g sprødstegt bacon....det er godt Bente - 2019-09-25 16:56:15 salaten fik stor ros da jeg lavede den til mine gæster på min 60 års dag, selv "den kolde jomfru" som var med roste den i høje toner....siden har jeg lavet den med knust bacon, tomatbåde... den er altså god, fik den anbefalet af maddamerne på plejehjemmet hvor jeg arbejder, de bruger den nemlig hver gang. tak kirstine - 2005-01-01 01:01:01 den virker mere fed end den anden måske også mere farve på |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne