Skovsalat
Fryseegnet : nej Indsendt af : L:K:N Indsendt : Red : |
|
|
Rør mayonnaise og ymer sammen. Tilsæt de hakkede krydderurter salt, peber og karry.
Skær æg og tomater i skiver. Læg ærter, æg, tomater og de fleste af rejerne lagvis i et fad med høje kanter. Hæld saucen over, fordel resten af rejerne og kaviar til sidst som pynt. Tips: Da tomaterne afgiver væde skal salaten ikke lægges sammen før 1 til 2 timer før den skal spises. |
|
Opskriften er vist 9399 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne