kokkens ynglings choko kage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Fryseegnet : kan fryses Indsendt af : hun kokken Indsendt : Red : |
Fotograf: hun kokken |
|
Tænd ovnen på 180 grader C. alm. ovn. Læs hele opskriften igennem. Vej alle ingredienserne af. Smelt smørret. Hak hasselnødder og mørk chokolade.
Æg og sukker piskes sammen, hæld det smeltede smør i, pisk videre. mælk hældes i, pisk videre. kakao, natron, bagepulver og salt hældes i, pisk videre. mel hældes i, piskes godt sammen. til sidst røres de hakkede hassel nødder og den hakkede mørke chokolade i med en ske. Hæld dejen i en smurt springform. bages ved 180 grader C. alm. ovn i 35 min. Tips: Der kan puttes alle former for nødder i, kun fantasien sætter grænser. serveres med frisk frugt, flødeskum eller cremefraiche, efter ønske. |
|
Opskriften er vist 13668 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer l.ras - 2011-10-09 19:15:24 god og saftig, men rigeligt mættende. God som dessert med lidtfrisk frugt eller en god vanilieis maria - 2009-09-27 13:03:50 super lækker kage den fortjener i vært i fald 10 point |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne