God kartoffelsuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : ja Indsendt af : mammi Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Snit det hvide af porrerne i skiver og skyl dem godt i koldt vand. Varm olien op i en tykbundet gryde og svits porrer og hakket hvidløg. Tilsæt kartofler og selleri i grove tern, bouillon, laurbær og timian og lad det simre under låg i ca. 30 min.
Fjern laurbær og timiankviste, purér suppen i en foodprocessor og kom den tilbage i gryden. Kog suppen op under omrøring og smag til med salt og peber. (Steg bacon sprødt og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle. Server suppen med knust bacon og groft hvedebrød, 200 g.) Tips: Erstat eventuelt sellerien med persillerødder, gulerødder, pastinak eller en blanding af begge. for at gøre retten ekstra lækker tilsæt en halv eller en hel pakke pikantost(rigtig god til børn) man kan putte i den suppe næsten hvad man vil. bacon kan godt fravælges |
|
Opskriften er vist 104415 gange,
og udskrevet 2435 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (26 stemmer) |
|
Kommentarer sentus - 2012-03-01 19:20:41 en fantastisk god opskrift. den bliver cremet og dejlig. klart den bedste kartoffelsuppe jeg har fået længe KS. - 2011-04-14 16:39:32 Uhm, lyder lækkert. Den vil jeg prøve! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne