Boller uden æg og mælk, mange variationer
Hovedingrediens : Mel - Durummel Fryseegnet : ja Indsendt af : mammi Indsendt : Red : |
|
|
smuldre gæren i en skål og hæld salt sukker og vanille sukker på, så gæren smelter, hjælp den lidt på vej ved at røre let rundt i det.
når gæren er smeltet tilsættes olie, vand og dernæst solsikke kerner. (samt ost hvis du ønsker det i, inden melen tilsættes.) Når det er puttet i, skal der tilsættes begge mel typer til dejen ikke er klæbrig mere. hvis dejen stadig klæber tilsæt mere mel til den ikke hænger ved skålen mere, gem dog lidt til at kunne forme bollerne. lad dejen hæve i 30 min. form bollerne til den størrelse du finder bedst og bag dem så ved 225 grader i ca 12-18 min på midterste gril. Tips: de bliver rigtig gode af at man lige pensler dem med enten æg eller olie man kan tilsætte mange ting til bollerne for at afveksle dem |
|
Opskriften er vist 14542 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-12-16 21:57:35 synes ikke det hænger sammen at skrive uden æg og mælk, da ost er et mælkeprodukt...ret vildledende |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne