Pangasius filet med moste kartofler
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Pangasius - Hajmalle Fryseegnet : Nej Indsendt af : Tica Indsendt : |
|
|
Kartoflerne renses og koges til de er møre, moses med en gaffel sammen med lidt olivenolie og hakkede basilikumblad tilsættes.
Filen tøres grundigt og vendes i rugmel blandet med salt og peber. Steges i 2-3 min på hver side i olie / smør blanding. Tips: Ekstar tilbehør kan være. Dampede små nye gulerødder, broccoli og sukkerærter. |
|
Opskriften er vist 7631 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne