Gode råd fra Rinkenæs - de allerbedste

Gode råd fra Rinkenæs - de allerbedste, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 35 stk.

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : IDC

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.smør
125 g.flormelis
250 g.hvedemel
2 æg
2 tsk.vanillesukker
 
Opskrift:
Alle ingredienser æltes sammen, og hviler køligt til næste dag.
Dejen skæres i ca. 35 stykker og rulles til kugler.(er lidt fedtede)
Bages på et gode råd jern mens man tæller til 16. Husk at vende jernet.
Kagerne skal være lysebrune, tynde og sprøde.
Der bruges ikke ekstra fedtstof til jernet.

Tips:

Kagerne kan opbevares i en tætsluttende kagedåse hvis de ikke er spist inden de når så langt. Bages mest til jul men kan selvfølgelig spises hele året. Et "gammeldags" gode råd jern sættes direkte på komfuret, men man kan også købe et elektrisk gode råd jern, som bager ganske fortrindelige kager.





karakterer:
Opskriften er vist 11756 gange,
og udskrevet 289 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-06-07 12:08:07
Jeg tror ikke at gode råd kan bages uden et jern.

  -   2014-12-14 19:52:11
Kan man bage dem på en anden måde uden at have et jern?