Gode råd fra Rinkenæs - de allerbedste
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : IDC Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser æltes sammen, og hviler køligt til næste dag.
Dejen skæres i ca. 35 stykker og rulles til kugler.(er lidt fedtede) Bages på et gode råd jern mens man tæller til 16. Husk at vende jernet. Kagerne skal være lysebrune, tynde og sprøde. Der bruges ikke ekstra fedtstof til jernet. Tips: Kagerne kan opbevares i en tætsluttende kagedåse hvis de ikke er spist inden de når så langt. Bages mest til jul men kan selvfølgelig spises hele året. Et "gammeldags" gode råd jern sættes direkte på komfuret, men man kan også købe et elektrisk gode råd jern, som bager ganske fortrindelige kager. |
|
Opskriften er vist 11756 gange,
og udskrevet 289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer IDC - 2015-06-07 12:08:07 Jeg tror ikke at gode råd kan bages uden et jern. anonym - 2014-12-14 19:52:11 Kan man bage dem på en anden måde uden at have et jern? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne