Kylling i karry med kokos
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : mammi Indsendt : Red : |
|
|
vandet sættes over med det samme til ris så passer timingen glimrende.
kyllingen steges i en god varme i smør til den lige har fået lidt farve over det hele derefter tilsættes karry. Lad karry sætte sig og tilsæt derefter salt peber og sukker. Næste trin er det meget fint snittede løg som steger i maks 1 min. før du kommer de snittede peberfrugter ned i. Når retten har stået lidt skrues varmen lidt ned og da tilsættes kokosmælken. Lad det suge i et par min. men du rører rundt og kom så fløden i og lad det koge meget let op. voilá retten kan evt gøres lidt mere spændende med hjemmelavet grovhavrebrød. Tips: friskt chilli snittet er en rigtigt god touch |
|
Opskriften er vist 19577 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Shc - 2013-01-13 15:44:57 Prøvede den igår. Det er bare en god ret. Prøv den og I bliver glade. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne