Kammuslinger i rosmarinsovs
Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Gorden Indsendt : Red : |
|
|
Steg kammuslingerne 2 min. på hver side i lidt oliven olie.
Tilsæt fløde og rosmarin og lad det simre i et par min. mens du koger pastaen efter instruktioner på pakken smag ttil med salt og peber Smag til med salt og peber. Tips: Jeg ved godt at dette er en meget simpel ret, men den smager fantastisk. |
|
Opskriften er vist 21239 gange,
og udskrevet 547 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (112 stemmer) |
|
Kommentarer Duncan - 2010-10-01 22:50:35 I love this dish! if it was up to me i would make this all the time! zizika - 2010-06-08 10:23:38 Ja den er simpel og gudeskøn. det er ikke altid det er det der er vanskeligt der fænger denne er bare... så vi høre engle...synge!!! C. Larsen - 2009-08-19 23:20:45 du skulle have taget kammuslingerne op, og tilberedt det med resten. Jg hælder alt olien fra panden bagefter, og steger det i det der er tilbage, så bliver saucen fyldig.+ Stine Holdberg - 2009-06-21 10:56:50 super lækker ret, perfect til et romantisk måltid. jeg har dog en kritik, simre tiden var ikke lang nok så sovsen var lidt vandet. -Stine Lisbeth - 2009-06-20 17:12:08 Jeg lavede den forleden, da jeg fik uventet besøg og den blev rost til himlen. Det er en fænomenal ret og er simpel at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne